Joomla Templates Mobile by About Justhost
Алъш вериш с яйца в сутрешните блокове

image host
Коментар от форума: България остана без яйца и достигна дъното на световната  криза
*****
Бонусна война в БГ-Парламент 1

image host

Коментар от форума: Вместо перото, дайте черпака и баката на Борисов!
Карикатура Христо Комарницки


*****

Бонусна война в БГ-Парламент 2


image host
Коментар от форума: Смях се от сърце!Особено сладък е Станишко , под мишницата на Бате като някое парцаливо циганче!
Карикатура Христо Комарницки

*****
БГ-Политическо статукво
 

Коментар от форума от Фандорин: В "Един янки при двора на крал Артур" на Марк Твен, магьосникът Мерлин разказва на кралския двор какво ще стане след 200, след 300, след 600 години, а янкито, попаднало там по замисъла на автора, го приканва да познае какво ще стане утре или другата седмица, защото за след 600 години всеки може. Така и ГЕРБ - нали са част от кралския двор на цар Боко - слушат в захлас какво ще стане в 20-20 и аплаузват. Карикатура на Христо Комарницки(Комара)

*******
БГ-Политическо статукво

Коментар от форума : Това е европейско-български политик "ЙЕС"- Стария номер на мадридския крадец( лъжец), направи го същия през евроизборите. Целта му е да има представителност в най -високите етажи на властта, за да не му пипнат имотите. Мадам "ЙЕС" изпълнява отлично тази негова задача. Карикатура на Чавдар Николов(Чаво)
*******

Съвременна България


Коментар от форума: Великолепна карикатура! Може спокойно да се използва за образ на съвременна България / за съжаление/Прекрасно олицетворение на сегашна НЕграмотна, БЕЗдуховна и чалгаджийска България- единствената страна в Европа родила явлението МУТРИ. Карикатура на Чавдар Николов(Чаво)


Добавете коментар


Реклами от Google